ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός σε αποδρομή

mitso-deth-kyria-708Χαμόγελα και ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ΝΔ για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως οι πολίτες πλέον μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους συγκρίνοντας την παρουσία και τον πολιτικό λόγο στη Θεσσαλονίκη του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Γαλάζια στελέχη αναφέρουν πως στην πραγματικότητα, τώρα πια οι πολίτες έχουν την απάντηση στο ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει στα πλαίσια της συμφωνίας με τους εταίρους μας μια άλλη πολίτικη πρόταση που να δίνει θετική προοπτική στην ελληνική κοινωνία.

Από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζουν πως «η απάντηση του προέδρου της ΝΔ είναι ναι και είναι η πρόταση της συμφωνίας αληθείας που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό. Πρόταση που περιλαμβάνει σαφείς, κοστολογημένες και τεκμηριωμένες μειώσεις φόρων, προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων και στοχευμένες μειώσεις των κρατικών δαπανών, αντίστοιχες των φοροελανφρυσεων.

Η πρόταση του προέδρου της ΝΔ είναι η φωνή του ρεαλισμού, της πραγματικής ελπίδας, της αισιοδοξίας, της ενότητας, της αλήθειας. Ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα εμπεριείχε το μήνυμα του διχασμού των νέων αυταπατών, ψεμάτων, αδιεξόδων που οδηγούν τη χώρα στον κατήφορο.

Ο κ.Μητσοτάκης απευθύνθηκε στη μέση ελληνική οικογένεια που θέλει να διασφαλίσει ευημερία και προοπτικές. Ο Αλέξης Τσιπρας απευθύνθηκε σε εκείνους που βλέπουν τις συντάξεις τους να μειώνονται τους μισθούς τους να μειώνονται τις δουλειές τους να χάνονται, άλλα να χαίρονται αν βλέπουν και τους επαγγελματίες ή τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να χάνουν τα εισοδήματα τους, τα γραφεία και τις εταιρείες τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενίσχυσε την εικόνα του ως αυριανού πρωθυπουργού της χώρας», λένε χαρακτηριστικά στη ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα