Νέο συγκλονιστικό βίντεο από το μεκελειό στο «Ατατούρκ»

Αστυνομικός με πολιτικά πλησιάζει έναν άνδρα με μαύρο πανωφόρι και συνομιλεί μαζί του – Ο άνδρας λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πυροβολεί τον αστυνομικό, που σωριάζεται στο έδαφος – Ο ένοπλος, ωστόσο, βλέποντας πως το θύμα του δεν έχει χάσει τη ζωή του, τον πυροβολεί εκ νέου

Νέες συγκλονιστικές εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης βλέπουν το φως της δημοσιότητας, την ώρα που η Τουρκία θρηνεί 43 νεκρούς.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε η Haberturk, το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τη συμπλοκή ενός εκ των τρομοκρατών και ενός αστυνομικού.

Στα πλάνα διακρίνεται ένας αστυνομικός με πολιτικά να πλησιάζει έναν άνδρα με μαύρο πανωφόρι και στη συνέχεια να συνομιλεί μαζί του. Ο άνδρας λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πυροβολεί τον αστυνομικό, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο ένοπλος, ωστόσο, βλέποντας πως το θύμα του δεν έχει χάσει τη ζωή του, τον πυροβολεί εκ νέου και έπειτα καταγράφεται να φεύγει από το σημείο χρησιμοποιώντας τον ανελκυστήρα.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, είναι πιθανό ο αστυνομικός να προσέγγισε τον ένοπλο καθώς του κίνησε υποψίες το γεγονός ότι φορούσε πανωφόρι την ώρα που στη χώρα επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Την ίδια ώρα, ήρωας έχει ανακηρυχθεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους τρομοκράτες.

Παρότι δεν κατάφερε να εξουδετερώσει τον ένοπλο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος, η Τουρκία ευγνωμονεί τον αστυνομικό καθώς χάρη σε εκείνον κατάφεραν να διαφύγουν ταξιδιώτες που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο αστυνομικός Γιασίν Ντούρνα νοσηλεύεται έπειτα από την επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας, στην οποία υποβλήθηκε και η κατάστασή του σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα κρίνεται σταθερή.

Σύμφωνα με την Haberturk ο αστυνομικός της ασφάλειας προφανώς υποψιάστηκε τον τρομοκράτη από το γεγονός ότι φορούσε καλοκαιριάτικα μπουφάν.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα