Νέα στοιχεία για το ρωσικό Airbus

debris3

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη μοιραία πτήση του ρωσικού Airbus στην οποία έχασαν τη ζωή τους 224 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 17 παιδιά.

Συγκεκριμένα,σύμφωνα με την Daily Mail, Aμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι αμερικανικός δορυφόρος που καταγράφει υπεριώδεις ακτινοβολίες κατέγραψε μια λάμψη δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η πτώση του αεροσκάφους.

Σήμερα, ο διευθυντής της αεροπορικής εταιρίας Kogalymavia, που πετά με την ονομασία Metrojet, δήλωσε ότι το αεροσκάφος έχνε και κέρδιζε ύψος για αρκετά λεπτά, πριν πέσει τελικά από τα 33.000 πόδια στο έδαφος.Μάλιστα, 23 λεπτά μετά την απογείωση, έγινε έκρηξη στην ουρά του αεροπλάνου. Από την έκρηξη δημιουργήθηκε μία τρύπα η οποία “ρούφηξε” ζωντανούς τους επιβάτες, οι οποίοι ήταν ακόμα δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας στα καθίσματά τους!

Οι ανακοινώσεις έγιναν την ώρα που Αμερικάνοι αξιωματούχοι αποκάλυψαν ότι δορυφόρος με υπέρυθρες ακτίνες κατέγραψε θερμότητα στη διαδρομή του αεροσκάφους δευτερόλεπτα πριν αυτό συντριβή, που δεν ταιριάζει με φλας θερμότητας που «ταξιδεύει», όπως στη περίπτωση ενός πυραύλου προς το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail τα στοιχεία από τον αμερικανικό δορυφόρο δείχνουν ότι υπήρχε μία μόνο έκρηξη στο τζετ, γεγονός που ενισχύει τα σενάρια ότι η έκρηξη προκλήθηκε είτε από βόμβα είτε κάποια μηχανική βλάβη.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα