Νέα πρόταση για πρόεδρο του ΕΣΡ από το Ποτάμι

to-potami-indicator-gr_Τον ακαδημαϊκό Μιχάλη Σταθόπουλο, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, πρότεινε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Σε δήλωσή του, ο κ. Θεοδωράκης στέκεται στην ανάγκη άρσης του αδιεξόδου, σημειώνοντας ότι «το Ποτάμι με αίσθημα ευθύνης προτείνει για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τον ακαδημαϊκό Μιχάλη Σταθόπουλο».

Όπως αναφέρει ο κ. Θεοδωράκης, πρόκειται για μία προσωπικότητα πέρα από κόμματα, που έχει υπηρετήσει την πατρίδα από σημαντικές θέσεις «με γνώμονα πάντα τις αρχές της δικαιοσύνης, την εντιμότητα και την ανεξαρτησία».

Ο κ. Θεοδωράκης καλεί την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα να συναινέσουν, συμπληρώνοντας πως «η κοινωνία είναι ήδη πολύ κουρασμένη και η πολιτική ζωή πρέπει να πάψει να περιστρέφεται γύρω από τα κανάλια».

«Ας τολμήσουμε να υπερβούμε τις κομματικές γραμμές μας για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα πραγματικά προβλήματα. Την οικονομία, τα εθνικά μας θέματα, την ευρωπαϊκή μας πορεία», καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα