Μοσκοβισί: Η κατάσταση στην Ελλάδα βελτιώνεται

moskovisi-prin-ena-chrono-milousame-gia-grexit-tora-gia-epitychia-programmatos«Είναι γεγονός ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά στο τομέα των εργασιακών για να δημιουργηθούν οι προσδοκώμενες συνθήκες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν», σημειώνει

Ο Πιερ Μοσκοβισί, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, με φόντο την δύσκολη όπως την χαρακτηρίζει δεύτερη αξιολόγηση. Έως εδώ καλά με την πρώτη αξιολόγηση αλλά έχουμε και την δεύτερη, σημειώνει μέσες άκρες ο Ευρωπαίος Επίτροπος που εστιάζει στις δύσκολες, όπως τις χαρακτηρίζει, αλλά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά.

«Η Ελλάδα ομαλοποιείται, σταθεροποιείται, κάνει άνοιγμα σε μεταρρυθμίσεις και επενδύει με στόχο την ανάπτυξη, όμως… έχουμε μπροστά μας και την δεύτερη αξιολόγηση», σημειώνει μεταξύ άλλων στο Blog του ο Πιέρ Μοσκοβισί. Πρέπει να ακολουθηθεί ο δύσκολος και πιεστικός δρόμος των μεταρρυθμίσεων που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά τονίζει.

«Είναι γεγονός ότι πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά στο τομέα των εργασιακών για να δημιουργηθούν οι προσδοκώμενες συνθήκες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο «τους τελευταίους μήνες οι μεταρρυθμίσεις που υιοθετήθηκαν «ενίσχυσαν την ελληνική οικονομία», ενώ αναφέρει ότι θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομία να αλλάξει σελίδα μετά την κρίση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα