Μητέρα του Α.Τσίπρα :«Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό, δεν τρώει, δεν κοιμάται»

Μπορεί για όλο τον πλανήτη ο Αλέξης Τσίπρας να είναι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ωστόσο για την μητέρα του είναι πάντα ο γιος της, ο Αλέξης. Ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της, που τον θυμάται να παίζει γύρω της και να ζητάει την αγκαλιά της.

«Τρεις μέρες τώρα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του» λέει η μητέρα του Πρωθυπουργού, Αρίστη, στα «Παραπολιτικά».

Όπως λέει η ίδια βλέπει τον γιο της πολύ σπάνια καθώς «από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή».

«Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει; Ξέρετε έχει δύο θαυμάσια αγοράκια» συνεχίζει και προσθέτει:

«Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό, δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε. Όταν μιλάμε, του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. μου λέει να μην ανησυχώ και πως όλα θα πάνε καλά».

«Θέλει να τον φωνάζουν οι πολίτες με το μικρό του όνομα και να είναι κοντά στον κόσμο. Πάντα ασχολιόταν με την πολιτική, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα φτάσει τόσο ψηλά. Καμία φορά λέω, αν ήξερα πως θα πιεζόταν τόσο, μακάρι να μην γινόταν πρωθυπουργός» λέει χαμογελώντας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα