Με Παυλόπουλο και Τσίπρα τα εγκαίνια της έκθεσης για τον Ανδρ.Παπανδρέου στη Βουλή

2549656Ασφυκτικά γεμάτο από την «παρουσία» του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν το περιστύλιο της Βουλής στα εγκαίνια της έκθεσης με αφορμή τα είκοσι χρόνια από τον θάνατο του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Την έκθεση «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου 1919-1996: Προσωπική και Πολιτική Διαδρομή» εγκαινίασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ενώ δίπλα-δίπλα βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Εκεί βρισκόταν η νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, Αντρίκος, Σοφία, εκεί ήταν η Δήμητρα Λιάνη ενώ απουσίασε η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Πλήθος πολιτικών, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών και βουλευτών, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων πολιτικών κομμάτων, έδωσαν το”παρών” στα εγκαίνια της έκθεσης για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Μεταξύ άλλων οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Ιωάννης Γρίβας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας, Δημήτρης Σιούφας και Απόστολος Κακλαμάνης.

Από το ΠΑΣΟΚ οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μανιάτης, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αντώνης Λιβάνης, Κώστας Σκανδαλίδης, Δημήτρης Ρέππας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σήφης Βαλυράκης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Διαμαντίδης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Ανωμερίτης, Κώστας Γείτονας, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Λιντζέρης, Θανάσης Τσούρας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Μανώλης Όθωνας, Γρηγόρης Νιώτης, Άννα Νταλάρα, Μανόλης Στρατάκης, Μανώλης Σκουλάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Βασίλης Έξαρχος, Χρήστος Ροκόφυλλος, Χρήστος Μαγκούφης, Χρήστος Πρωτόπαππας.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στα εγκαίνια της έκθεσης για τον Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκαν οι Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Φίλης, Χρήστος Σπίρτζης, Μάρκος Μπόλαρης, Τάσος Κουράκης, Θόδωρος Παραστατίδης, Νεκτάριος Σαντορινιός, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Νίνα Κασιμάτη.

Από τη ΝΔ οι Δημήτρης Σταμάτης, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Πυλαρινός. Από το ΚΚΕ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης ενώ από την Ένωση Κεντρώων ο Μάριος Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα