Μαξίμου:Υπονομευτική τακτική από τον κ. Μητσοτάκη

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82«Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της Ν.Δ.», παρατηρεί το γραφείο του Πρωθυπουργού, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ευρωαραβική σύνοδο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη σύνοδο «για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές».

«Δεν ξέρουμε αν αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της Ν.Δ. ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού», συμπληρώνεται.

Καταλήγοντας, το Μαξίμου σχολιάζει πως «είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα