Μαξίμου:Εντελώς γελοίο το αφήγημα της ΝΔ περί διαπλοκής

0fb09d61b1dabfbbe2f0e15f6b60bb5d_lΗ  ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

Το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης.
Γίνεται όμως ακόμα πιο γελοίο, όταν τα σενάρια αυτά τα επεξεργάζεται και τα προωθεί η Ν.Δ., το κόμμα της Siemens, του κ. Χριστοφοράκου, του κ. Παπασταύρου, των θαλασσοδανείων.
Ας μη νομίζουν ότι με αυτές τις ανοησίες θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες τη χώρα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο “ταλαντούχος” δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερος Τυπος” δεν μπορούν να κρύβονται.
Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιο λόγο.
Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα