Μαξίμου:Η Ν.Δ έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση λόγω του άγχους του αποτελέσματος των επικείμενων εκλογών

αρχείο λήψης (3)

Aξιωματούχοι της κυβέρνησης, απαντώντας στη Ν.Δ, που προειδοποιεί για την έλευση 14 νέων μέτρων υπογραμμίζουν πως η Ν.Δ  έχει περιέλθει σε ολοκληρωτική σύγχυση, λόγω του άγχους του αποτελέσματος των επικείμενων εκλογών.

Επιπλέον,οι ίδιες κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως η Ν.Δ  από τη μια πλευρά, προειδοποιεί τον ελληνικό λαό για τα επώδυνα μέτρα που έρχονται και από την άλλη πλευρά, ζητεί αναβολή των εκλογών και κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» προκειμένου να συμμετάσχει στην εφαρμογή τους»ενώ προσθέτουν πως  «η Ν.Δ. παραλείπει φυσικά να αναφερθεί στο πόσο επώδυνα θα ήταν τα μέτρα με τα θηριώδη πλεονάσματα που η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποδεχτεί».

Παράλληλα, καταγγέλλουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλείπει  να αναφερθεί στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την απομείωση του χρέους, το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση επέμενε να χαρακτηρίζει «βιώσιμο».

Καταλήγοντας,επισημαίνουν πως σε κάθε περίπτωση,ο πόνος της Ν.Δ. για «τον αυξημένο φόρο πολυτελούς διαβίωσης για σκάφη πάνω από 5 μέτρα και για αυτοκίνητα πάνω από 2500cc, είναι ενδεικτικός της ευαισθησίας της για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα