Μάγδα Φύσσα:Με εντολή του Λαγού η δολοφονία του γιου μου

image

Η πρώτη ημέρα της κατάθεσης της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έληξε επεισοδιακά αφού ζητήθηκε να προβληθεί υλικό που αποδείκνυε την δράση μελών της Χρυσής Αυγής αλλά δεν υπήρχαν τα τεχνικά μέσα.

Η μητέρα του θύματος Μάγδα Φύσσα για δεύτερη μέρα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατέθεσε πως με  εντολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού έγινε η δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα. Η κ. Φύσσα φτάνοντας στο σήμερα επισήμανε ότι υπάρχει ακόμα ανοχή για την Χρυσή Αυγή.

Περιγράφοντας το Παύλο τον χαρακτήρισε καθαρό, ελεύθερο πνεύμα, με ωραίες ιδέες, που ήταν και τα μόνα του όπλα.
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο για διακριτική μεταχείριση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά από την αστυνομία κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής του, ενώ χαρακτήρισε τον δράστη γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Η κ. Μάγδα Φύσσα έκανε λόγο για συντονισμένες απειλές από χρυσαυγίτες, μιλώντας ακόμα και για ξυλοδαρμούς φίλων του δολοφονηθέντος.
Παράλληλα, μητέρα Φύσσα απαντώντας σε ερώτηση συνηγόρου πολιτικής αγωγής ανέφερε ότι μετά το φόνο ελάχιστοι από τους μετέχοντες στην επίθεση συνελήφθησαν και ότι υπήρχε οικειότητα ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα μέλη της ΧΑ.Πρόσθεσε μάλιστα ότι πληροφορήθηκε ότι ο Ρουπακιάς μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο της αστυνομίας δήλωσε στους αστυνομικούς «δικός σας είμαι», για να ερωτηθεί από αστυνομικό «τι εννοείς» και εκείνος να απαντήσει «της ΧΑ».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα