Λεουτσάκος:«Δεν ρίξαμε εμείς την κυβέρνηση έπεσε λόγω των κακών επιλογών της»

leoutsakos-656x410

Ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ»,υποστήριξε πως είναι παραμύθι ότι κάποιοι  βουλευτές έριξαν την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα,ο κ.Λεουτσάκος είπε «Δεν ρίξαμε εμείς την κυβέρνηση, έπεσε λόγω των κακών επιλογών της».Επιπλέον,εκτίμησε πως  πάμε άμεσα σε εκλογές, ώστε ο κόσμος να μην καταλάβει πλήρως τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου εξηγώντας στη συνέχεια «Ο κ. Τσίπρας πάει εσπευσμένα σε εκλογές, προκειμένου να προλάβει τη φθορά του».

Παράλληλα,ο κ.Λεουτσάκος αναφερόμενος στο μεγάλο κύμα φυγής  βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «όσοι φεύγουν είναι ευπρόσδεκτοι στη Λαϊκή Ενότητα»,προσθέτοντας «Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, προκειμένου να ανακουφίσουμε τον ελληνικό λαό» .τόνισε εν συνεχεία, ξεκαθαρίζοντας ότι το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός.

Τέλος,ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας εξήγησε ότι  η επιστροφή στο εγχώριο νόμισμα δεν αποτελεί καταστροφή. Αντιθέτως, συμπλήρωσε, μπορεί να δώσει μία νέα ώθηση στην οικονομία,ξεκαθαρίζοντας ότι το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα