Λαφαζάνης:Με ισχυρή Λαϊκή Ενότητα θα ακυρώσουμε τα μνημόνια

150715183605_5544

Ολόκληρη η δήλωση του Π. Λαφαζάνη:

“Σήμερα ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας και το 3ο μνημόνιο δείχνει τα κοφτερά δόντια του. Οι συνταξιούχοι σήμερα είδαν να παίρνουν μειωμένες τις συντάξεις τους λόγω αυξημένων εισφορών στον ΕΟΠΥΥ. Μειωμένες τόσο οι κύριες όσο και οι επικουρικές συντάξεις. Είναι ένα μέτρο εξόντωσης των ήδη συρρικνωμένων συντάξεων πείνας και εξαθλίωσης. Μόνο από αυτό το μέτρο, οι συνταξιούχοι θα χάνουν κάθε χρόνο 850 εκ. Ευρώ. Πρόκειται για ένα ιλιγγιώδες ποσό. Και δεν είναι μόνο αυτό. Έπονται επτά ακόμα μέτρα περικοπής των συντάξεων, με πρώτα απ’ όλα τη σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ, τα οποία θα κοστίσουν στον κόσμο των συνταξιούχων 2 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Ένα απίστευτο ιλιγγιώδες ποσό. Μιλάμε για τον πρόωρο «θάνατο» του συνταξιουχικού κόσμου. Είναι αθλιότητα, είναι ντροπή, είναι όνειδος να οδηγούμε στον καιάδα τους απόμαχους της δουλειάς.

Δυστυχώς ο εναπομείνας μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, εξοντώνουν καθημερινά, με τα μνημόνια και με το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν, τον ελληνικό λαό.

Η μόνη ελπίδα σήμερα ενόψει και των εκλογών για να δούμε μία νέα προοπτική για τη χώρα είναι η Λαϊκή Ενότητα. Με ισχυρή Λαϊκή Ενότητα θα ακυρώσουμε τα μνημόνια, θα ακυρώσουμε τη λιτότητα και την εθνική υποτέλεια. Η χώρα μας θα μπει σε μία νέα προοδευτική και αναπτυξιακή τροχιά”.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα