ΛΑΕ για Μάρδα:Η κυβέρνηση ξεπερνά κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας

laiki_enothta

Το απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα καταδεικνύουν οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάρδα στον Σκάι, ξεπερνώντας κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας.

Η Λαϊκή Ενότητα ,σχολιάζει τις πρωινές δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών περί ελέγχου των οικονομικών μεταναστών ώστε να υπάρξει ευνοϊκότερη μεταχείριση αν κάποιοι μπορούν να επενδύσουν στη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

«Οι δηλώσεις Μάρδα, στον Skai και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για την ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής σε πρόσφυγες που επενδύουν στη χώρα από 250.000 ευρώ, αναδεικνύουν ένα απολύτως απάνθρωπο, αποκρουστικό και κυνικό πολιτικό πρόσωπο της κυβέρνησης Τσίπρα, που ξεπερνάει κάθε όριο νεοφιλελεύθερης αγριότητας και αναλγησίας, αντιμετωπίζοντας τους πρόσφυγες ανάλογα με του »πουγκί’ τους.

Ο Δημ. Μάρδας και η κυβέρνηση Τσίπρα προσβάλλουν βάναυσα την ανθρωπιά του ελληνικού λαού, την ιστορία και τον πολιτισμό μας και εκθέτουν τη χώρα στη χλεύη όλων όσων διεθνώς επιδεικνύουν στον προσφυγικό κόσμο την αγωνιστική αλληλεγγύη τους.

Υ.Γ: Εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις άλλων μνημονιακών κομμάτων, τα οποία δεν θεωρούν ότι από τις δηλώσεις Μάρδα προσβάλλεται η ανθρωπιά του ελληνικού λαού αλλά η έννοια του επενδυτή!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα