Κ. Μητσοτάκης: Δεν αξίζει στη χώρα μας να είστε πρωθυπουργός

kuriakos-mitsotakisΣτην αντεπίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πέρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, χαρακτηρίζοντας την ομιλία του κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση.

«Δεν αξίζει στη χώρα μας να είστε εσείς ο πρωθυπουργός της» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για ψέματα, θεωρίες συνομωσίας και χυδαίο λαϊκισμό.

Αφού του καταλόγισε ότι διέλυσε την οικονομία, εξακολουθώντας να απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, σημείωσε: «Ανεβήκατε σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και πέφτετε σε ένα παραλήρημα λασπολογίας».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε για άλλη μία φορά ότι η κυβέρνηση καταστρατηγεί το Σύνταγμα, παραβιάζει το κράτος δικαίου και διχάζει την κοινωνία σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκρατήσει τις δυνάμεις της.

«Η προσωπική σας αποτυχία δεν πρέπει να γίνει αποτυχία της Ελλάδας» συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ., και κλιμακώνοντας την επίθεσή του, συμπλήρωσε: «Ήσασταν από την πρώτη στιγμή σαρξ εκ της σαρκός του μιντιακού λαϊκισμού που με ευθύνη των Μέσων Ενημέρωσης κυριάρχησε στη χώρα μας»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα