Κ.Μητσοτάκης:Η ΝΔ χρειάζεται ουσιαστική ανανέωση

Την ανάγκη ουσιαστικής ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε από τον Έβρο όπου περιοδεύει σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ δήλωσε ευτυχής που θα έχει την ευκαιρία να διανύσει όλο το μήκος και πλάτος του νομού, να συναντηθεί με απλούς νεοδημοκράτες από την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο έως την Αλεξανδρούπολη και να συζητήσουν την κοινή τύχη της παράταξης.

Ï ðñùèõðïõñãüò Áíô. ÓáìáñÜò óôçí óõíÝíôåõîç ôýðïõ óôï õð. ÁíÜðôõîçò ãéá ôï íïìïó÷Ýäéï ãéá ôçí áðëïðïßçóç ôùí äéáäéêáóéþí áäåéïäüôçóçò åðé÷åéñÞóåùí, ôçí ÄåõôÝñá 17 Öåâñïõáñßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

«Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται διεύρυνση ώστε να ξαναγίνει η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, η οποία θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες που ασπάζονται τις αξίες της».

Εκτίμησε πως μόνο μέσα από μια γενναία και δυναμική ανανέωση, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να ξαναβρεί τη θέση που της αξίζει. «Και η θέση που της αξίζει δεν είναι άλλη από το να είναι στην κορυφή και να έχει στα χέρια της την τύχη της διακυβέρνησης της χώρας» πρόσθεσε.

Εξάλλου εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία.«Δεκάδες αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία πορεία ειρήνης. Η τρομοκρατία δεν έχει πατρίδα, δεν έχει ιδεολογία, έχει μόνο το χρώμα του αίματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν το στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών απ’ όπου  δήλωσε ότι «το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης είναι ένα πρόβλημα ιδιαίτερα σύνθετο, το οποίο μπορεί να λυθεί μόνο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο» και εξέφρασε την ελπίδα η κυβέρνηση να μπορέσει να διεκδικήσει ουσιαστική ευρωπαϊκή συμμετοχή και ανάληψη ευθύνης και συνυπευθυνότητας στη διαχείριση αυτού «του πολύ μεγάλου πολιτικού αλλά και ανθρωπιστικού προβλήματος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα