Κ. Ζαχαριάδης: Δεν παραβιάσαμε τις κόκκινες γραμμές μας

zaxariadis_n_1-620x330Σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από το βάλτο και θα παίξουν ρόλο στην αξιολόγηση της, χαρακτήρισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης,μιλώντας στην ερτ.Ο κ.Ζαχαριάδης ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την επαφή του με την κοινωνία και γνωρίζει τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Τόνισε μάλιστα ότι η αγορά θέλει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης προκείμενου να αναπτυχθεί η οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και σε αυτή την κατεύθυνση χρειάζονται αποφασιστικά βήματα που δεν συνάδουν με τις εκλογές που θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές έχουν ορίζοντα το 2019.

Ο κ Ζαχαριάδης υπογράμμισε επίσης ότι μπαίνουμε ουσιαστικά σε μια κουβέντα για την ελάφρυνση του χρέους για το οποίο θα μπορούσαμε να φοράμε τα εθνικά χρώματα και όχι κομματικά γυαλιά.
Στον αντίποδα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς διατύπωσε τις επιφυλάξεις του για την πορεία της οικονομίας και επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν έχει δουλέψει καθόλου προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της οικονομικής ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα,  να υπαρξουν και άλλα και να χαθούν και αυτές οι θυσίες που θα κάνει ο λαός καθώς η επίτευξη των στόχων είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα