Κ.Ήσυχος:Οι εναλλακτικές λύσεις και τα BRICS

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Λαϊκής Ενότητας»,Κώστας Ήσυχος, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο «Sputnik» εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ,εκτός από το τρίτο μνημόνιο, είχε εναλλακτικές λύσεις, .

HSYXOSΟ Κώστας Ήσυχος αναφερόμενος στο νεοϊδρυθέν κόμμα δήλωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές, αφού γι αυτό δημιουργήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι «θα υπερασπιστούμε το αρχικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που υπέστη πλήρη μετάλλαξη τους τελευταίους μήνες».

«Θα εργαστούμε με οποιεσδήποτε πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν κύρος στο λαό και επιθυμούν να καταργήσουν το τρίτο πακέτο οικονομικής βοήθειας, που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Λαϊκής Ενότητας».

«Δεν ανήκουμε στο δογματικό κόσμο, όπου μπορεί να βρεθεί μόνο μία λύση. Είχαμε πολλές εκδοχές, αλλά δεν επιλέχθηκε ούτε μία από αυτές»,υπογράμμισε ο κ.Ήσυχος, τονίζοντας ότι το τρίτο μνημόνιο μπορεί να ακυρωθεί και ως εναλλακτική λύση ανέφερε την ανάπτυξη πολυμερών σχέσεων με τις χώρες των BRICS και την επανεξέταση των σχέσεων της Ελλάδας με Ε.Ε. και Ευρωζώνη.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα