Κόντρα στους ΑΝΕΛ για το “Μένουμε Ευρώπη” του Δ.Καμμένου

Φωτιές έχει ανάψει η ανάρτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου στο facebook, για τους Μένουμε Ελλάδα που συνόδευε μια φωτογραφία του Άουσβιτς.

Αντιδράσεις απο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Άμεση ήταν η απάντηση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) στην  ανάρτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος στο προσωπικό του προφίλ ανέβασε μια φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς στην οποία η επιγραφή με τίτλο «Arbeit Macht Frei» έχει αντικατασταθεί από το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».

Μεταξύ άλλων, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εξέφρασε  «την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του Ελληνικού Εβραϊσμού από την επαίσχυντη ανάρτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛΛ Δημήτρη Καμμένου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που ευτελίζει με τον πλέον χυδαίο τρόπο τη γνωστή επιγραφή  στην πύλη του στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς που «υποδέχθηκε» 1.500.000 Εβραίους που βασανίσθηκαν και θανατώθηκαν από τους Ναζί στους θαλάμους αερίων».

kammenos

Κόντρα στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ

Ωστόσο, αντιδράσεις υπήρξαν και στο εσωτερικο των ΑΝΕΛ, καθώς η Μαρίνα Χρυσοβελώνη  με ανακοίνωσή της, κατέκρινε την ενέργεια του κ.Καμμένου.

«Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του ‘Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια», είπε στην ανακοίνωσή της η κ.Χρυσοβελώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φανερά εξοργισμένος απο αυτήν την ανακοίνωση αυτή, ο κ.Καμμένος περίμενε την κ.Χρυσοβελώνη στην είσοδο του Κοινοβουλίου και όταν την είδε της ζήτησε εξηγήσεις, κινούμενος απειλητικά εναντίον της.

Ο Δημήτρης Καμμένος ακούστηκε να της λέει: «Να σου πω! Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Έχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου! Μην ξανατολμήσεις να βάλεις το όνομα μου σε ανακοίνωση σου»… Ο  Δημήτρης Καμμένος συνέχισε να επιτίθεται στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πιάνοντας την από το πέτο του σακακιού και φωνάζοντας «απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;».

Τότε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη του ζήτησε να την αφήσει αλλιώς θα καλέσει τον Φρούραρχο και σήκωσε το κινητό τηλέφωνο της. Την ίδια στιγμή, έτρεξαν στο σημείο του καβγά των δυο στελεχών των ΑΝΕΛ δυο άτομα από την φρουρά της Βουλής με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμμένος να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα