Κωνσταντοπούλου:Οι κυβερνήσεις που φοβούνται τη διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει κατά τη συνέντευξη Τύπου για την Συγκρότηση της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους στη Βουλή, Αθήνα, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)

«Είναι θλιβερό για κάθε κυβέρνηση να μην ανέχεται την διαμαρτυρία. Οι κυβερνήσεις που φοβούνται τη διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες. Είναι προκλητικό αυτό που λέει η κυβέρνηση για το κίνημα και κακώς έγιναν οι δηλώσεις από τον Φίλη» τόνισε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

Για την πώληση του Ελληνικού η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» τόνισε ότι «η κυβέρνηση του Τσίπρα νίκησε στις εκλογές με πρόσχημα να μην πουληθεί η δημόσια περιουσία.Τώρα προχώρησαν στην εκποίηση του Ελληνικού που είναι κακούργημα και είναι άκρως επιζήμια σε σχέση με το τίμημα που δόθηκε»

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα συμπορευτεί με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό με το κόμμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν συζητήσεις με Λαφαζάνη και Βαρουφάκη.

Για το θέμα της δραχμής η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κανένα νόμισμα δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημοκρατία.«Πρωταρχικός στόχος είναι η αποκατάσταση του πολιτεύματος και κανένα οικονομικό μοντέλο δεν εγγυάται την δημοκρατία» υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «ζούμε σε εποχή κατάλυσης του συντάγματος και της δημοκρατίας, με τη δράση των 3 θεσμικών προσώπων, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Βουλής να είναι δράση καθεστωτική και πρέπει να ελεγχθούν και οι τρεις»

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ότι «υπήρξε αριστοτεχνική εξαπάτηση και σε εμένα αλλά στο λαό από τον Τσίπρα, πίστεψε πολύς κόσμος σε αυτά που έλεγε αλλά δυστυχώς δε τα υλοποίησε»

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα