Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τετάρτη και Πέμπτη για το Πολυτεχνείο

28i-oktobriou-parelasi-kukloforiakes-ruthmiseis-astunomika-metraΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα και αύριο, στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν αύριο, οπότε θα πραγματοποιηθεί η πορεία και θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά, ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύπτουν. Παράλληλα, σύμφωνα με απόφαση των Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ), θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγιακαι τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία-τρόλεϊ).

Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, στη διαδρομή της πορείας και γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου,τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα