Κυβερνητική ανοχή στις συμπεριφορές ανομίας καταγγέλλει η ΝΔ

sima-ndΗ παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα: Τη βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων».

Στρέφοντας τα βέλη του ειδικότερα κατά υπουργού Προστασίας του Πολιτη Νίκου Τόσκα, ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει πως όαλ αυτά συμβαίνουν ενώ ο κ. Τόσκας πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. «Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών, που απαιτούν: ‘’Φτάνει πια’’».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα