Κουτσούμπας:Τουλάχιστον αστείο να εμφανίζετε ως νίκη ότι δεν θα περικόψετε τα επιδόματα πτωχοκομείου

koutsoumpas

Ο Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και το πολυνομοσχέδιο λέγοντας «Είστε άπαιχτοι, υποκριτές, ψεύτες, θεομπαίχτες».

Ο κ.Κουτσούμπας επίσης ανέφερε «Ως καλή είδηση θεωρείτε ότι κλείνει η αξιολόγηση με ένα ακόμα νομοσχέδιο – σκούπα. Είναι απύθμενο το θράσος σας. Πώς καταφέρνετε και πανηγυρίζετε ότι δεν φέρνετε νέα μέτρα όταν φέρνετε τον κόφτη».Παράλληλα,αποκάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης ως τον πιο πιστό υπηρέτη του κεφαλαίου και αποκάλεσε τουλάχιστον αστείο «να εμφανίζετε ως νίκη ότι δεν θα περικόψετε τα επιδόματα πτωχοκομείου».

Καταλόγισε μεταξύ άλλων, θράσος στην κυβέρνηση τους προκαταβολικούς «πανηγυρισμούς» για το ότι δεν θα εφαρμοστεί ο κόφτης.

Τέλος,ο κ.Κουτσούμπας είπε «Η κλιμάκωση της αφαίμαξης των εργατικά στρωμάτων για να τροφοδοτείται τους ομίλους  αφεντικά σας είναι η επιτυχία σας. Το θράσος σας δεν έχει όρια. Πρώτα μειώνετε τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και τώρα αυξάνετε τις κλίμακες του ΕΝΦΙΑ, φορολογείτε ακόμα και τα αγροτεμάχια» .

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα