Κουίκ: Να απολυθούν οι κλέφτες της Κνωσού

Την απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες των υπευθύνων της φοροδιαφυγής στην Κνωσό προτείνει ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Με ρωτάτε για ένα πολύ σοβαρό θέμα αρμοδιότητας των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού. Εκείνοι θα το διαχειριστούν με την ευθύτητα που τους διακρίνει», υπογράμμισε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε:

«Αλλά, αν ρωτήσετε τον κόσμο, θα σας πούνε ότι εδώ υπάρχουν συνοπτικές διαδικασίες απόλυσης και μόνο, χωρίς κωλυσιεργίες.

Επιπλέον από τον Αν. Υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος αποδεικνύεται απίστευτα άμεσος και αποτελεσματικός, έχει ήδη διαταχθεί στην Κνωσό πλήρης έρευνα σε βάθος χρόνου από τις φορολογικές αρχές.

Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα: Για όσα χρήματα υπολογιστεί ότι «τσεπώθηκαν» θα γίνουν τα προβλεπόμενα. Ο καταλογισμός τους στους δράστες, ακόμα και με κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων. Φυσικά παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη για τα περεταίρω.

Και ελπίζω να μην υπάρξουν συνδικαλιστικές παρεμβάσεις. Είναι καραμπινάτα επίορκοι και κλέφτες του δημοσίου οι εμπλεκόμενοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα