ΚΚΕ:Το αντιλαϊκό βαρέλι δεν έχει πάτο και οι θυσίες του λαού για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης δεν έχουν ημερομηνία λήξης

αρχείο λήψης (1)

Το αντιλαϊκό βαρέλι δεν έχει πάτο και οι θυσίες του λαού για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Με αυτά τα λόγια χαρακτήρισε την απόφαση του χθεσινού Eurogroup όπου συμφωνήθηκε ένα έκτακτο προληπτικό πακέτο μέτρων, το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για λεονταρισμούς της κυβέρνησης που έλαβαν τέλος, αφού συμφώνησε με τους θεσμούς σ’ ένα νέο πακέτο προληπτικών αντιλαϊκών μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:
«Το συμπέρασμα για το λαό είναι ένα: Το αντιλαϊκό βαρέλι δεν έχει πάτο και οι θυσίες του λαού για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης δεν έχουν ημερομηνία λήξης»

«Οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης έλαβαν τέλος και, όπως ήταν αναμενόμενο, συμφώνησε με τους θεσμούς σ’ ένα νέο πακέτο προληπτικών αντιλαϊκών μέτρων, που θα προστεθεί σ’ αυτό που ήδη προωθεί, στο πλαίσιο της τρέχουσας αξιολόγησης και φυσικά σ’ όλα τα προηγούμενα» αναφέρει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup για πρόσθετο πακέτο μέτρων.

«Το συμπέρασμα για το λαό είναι ένα: Το αντιλαϊκό βαρέλι δεν έχει πάτο και οι θυσίες του λαού για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Μόνο στο δρόμο του αγώνα και της ανατροπής μπορεί ο λαός να βάλει φρένο στα μέτρα διαρκείας, να διεκδικήσει τη ζωή και το μέλλον που δικαιούται» προσθέτει ο Περισσός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα