Καμμένος:Θα στηρίξω μέχρι τέλους τον Αλ. Τσίπρα

590_282c5187569b2bd9238dffbd39d72f56 (1)

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος,κατά την ομιλία του στην Βουλή,  δήλωσε ότι  «θα στηρίξω μέχρι τέλους» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «γιατί ούτε σπίτι πήρε από τον Χριστοφοράκο, ούτε συνέταιρος της διαπλοκής ήταν».

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είπε«Προσκυνήσατε, κ. Μητσοτάκη, τον προδότη της παράταξής σας, Αντώνη Σαμαρά, για να κερδίσετε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας» .«Η ΝΔ από μαχητής κατά της διαφθοράς και του ΠΑΣΟΚ, έγινε συμμέτοχος. Δεν άλλαξα εγώ, η ΝΔ άλλαξε. Εγώ έκανα συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, δεν πήρε σπίτι από τον Χριστοφοράκο, ούτε ήταν εμπλεκόμενος στη Siemens», προσέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και στη συνέχεια, επισήμανε πως «ο κ. Σαμαράς έκανε βουλευτή το γιο του κ. Ψυχάρη και του έδωσε άφεση αμαρτιών».

Παράλληλα,ο κ.Καμμένος αναφορικά με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής,είπε«Όταν αντέδρασα για το λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών μου. Εσείς γιατί δεν καταθέσατε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα;» .

Επίσης, συμπλήρωσε, απευθυνόμενος ξανά προς την αντιπολίτευση: «Ο κ. Μητσοτάκης είπε στην κ. Μέρκελ ότι είμαι λαϊκιστής και θέλω να ανατρέψω την κυβέρνηση. Να προσέχετε τι λέτε στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Θα σας θυμίσω μία φράση που είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον Ανδρέα Παπανδρέου: Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά».

Ο Πάνος Καμμένος άσκησε σφοδρή κριτική και στο ΠΑΣΟΚ , σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όταν κανείς μιλά για “σκελετούς” στα ντουλάπια, να σκεφτεί πρώτα ότι έχει τον μεγαλύτερο “σκελετό”, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη».

Επιπλέον, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας  απευθύνθηκε και στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «κ. Θεοδωράκη, είχατε 17% στις δημοσκοπήσεις, πού πήγε; Το χάσατε στον δρόμο. Ράψατε κοστούμια πέντε φορές, περιμένετε να ανατραπεί η κυβέρνηση, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη».

«Θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας. Aυτή η κυβέρνηση θα παραμείνει όρθια, ζωντανή, με τη στήριξη του ελληνικού λαού για να φτάσετε επιτέλους εκεί που σας αξίζει, στην ελληνική δικαιοσύνη και να επιστρέψετε πίσω τα χρήματα που πήρατε εις βάρος του Δημοσίου », υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

 

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα