Κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές για την απεργία 13/12

Το ευρωπαϊκό ένταλµα σύλληψης για τους 5 αγωνιζόµενους φοιτητές και η επιχειρούµενη έκδοσή τους στις ιταλικές αρχές, αποτελεί δίωξη για πολιτικούς λόγους και είναι επίθεση σε κάθε αγωνιζόµενο άνθρωπο. Επιχειρεί την ποινικοποίηση της συµµετοχής σε (διεθνείς και µη) διαδηλώσεις και στους κοινωνικούς/ταξικούς αγώνες. Το πλατύ κίνημα αλληλεγγύης στους 5 αγωνιστές που παλεύει για το μπλοκάρισμα της έκδοσης τους και την παύση κάθε δίωξης εις βάρος τους, αποτελεί κομμάτι ενός ευρύτερου ψηφιδωτού αγώνων για το μπλοκάρισμα κάθε πτυχή της καπιταλιστικής κρίσης.ImageHandler.ashx_-1

Αγώνες και αναχώματα όπως αυτός που δίνεται επίμονα εδώ και 2 χρόνια από εργάτες/τριες από τον κλάδο του εμπορίου, εργατικά σωματεία και συλλογικότητες ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και την ελαστικοποίηση της εργασίας. Ένας αντιεργατικός νόμος που σημαδεύει ξεκάθαρα τα ταξικά μας συμφέροντα. Οι αγώνες όταν συναντιούνται στην βάση της έμπρακτης αλληλεγγύης και ενός δικτύου διαδικασιών βάσης τότε πυκνώνουν και δυναμώνουν. Κι όταν αυτοί καταφέρνουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σπάσουν τους πλαστούς διαχωρισμούς που τους επιβάλουν οι από πάνω, τότε είναι αυτοί οι αγώνες που καταφέρνουν και νικάνε.

Η συνέλευση αλληλεγγύης στους 5 αγωνιζόμενους φοιτητές συμμετέχει και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την απεργιακή διαδήλωση, την Κυριακή 13/12, 13.00 στα Χαυτεία (Σταδίου & Αιόλου)

http://free5.gr/

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα