Θ.Φωτίου: Δεν κάνουμε μειώσεις προσωπικού στις κοινωνικές δομές

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-82«Δεν κάνουμε μειώσεις προσωπικού στις κοινωνικές δομές» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το πρόβλημα είναι ότι οι εργαζόμενοι θέλουν τη μονιμότητα στο έργο που κάνουν και το καταλαβαίνω πολύ καλά» πρόσθεσε η κ. Φωτίου.

Όσον αφορά στο Ελληνικό διαβεβαίωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και δήλωσε ότι «εμπιστεύομαι το υπουργείο Πολιτισμού που λέει ότι όχι μόνο δεν εμποδίζει την επένδυση, αλλά μάλλον την ενισχύει» σημειώνοντας ότι οι διάδρομοι προσγείωσης – απογείωσης δεν θίγονται καθώς είναι αδύνατον να καταστραφούν επειδή υπάρχουν τόνοι μπετόν.

«Οι αρχαιολογικοί τόποι ανεβάζουν την αξία των ακινήτων. Είναι πασίγνωστο τα ποια ακίνητα είναι διατηρητέα και τα αρχαία και δεν πρόκειται νέες ανασκαφές» τόνισε.

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση απάντησε ότι «τα του κράτους στο κράτος, το οποίο πρέπει να κάνει τη δουλειά του κανονικά». «Πρέπει να διαφυλάττουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα… εμείς θα τα σεβόμαστε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα