Θεοδωράκης:«Δεν κατάλαβα ο Πρωθυπουργός να έχει πρόθεση εκλογικού αιφνιδιασμού»(VIDEO)

«Υπάρχει μια διάθεση συνεννόησης σε κάποια θέματα που υπήρχαν ως εκκρεμότητες», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο μετά το γεύμα με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους πολιτικούς αρχηγούς και πρόσθεσε:

«Έλυσε ο ένας τις απορίες του άλλου. Είμαστε σε μία κομβική στιγμή.  Είναι πρωτοφανές να συμφωνούν τόσο πολλοί βουλευτές στις κυρίαρχες επιλογές της χώρας. Είναι καλό και πάνω σε αυτό πρέπει να χτίσουμε. Υπήρχε ένα κλίμα ότι ο καθένας μπορεί να κρατάει τις αντιρρήσεις του αλλά είμαστε ακόμη δεσμευμένοι στη συμφωνία μέχρι η χώρα να εξασφαλίσει το σταθερό βηματισμό της στην Ε.Ε. Με βάση τα πρόσφατα αποτελέσματα η συμφωνία στις 18 – 19 του μήνα είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο εκλογών ο κ. Θεοδωράκης απάντηση: «Δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος έναν εκλογικό αιφνιδιασμό. Όλοι συμφωνήσαμε ότι η κοινωνία πρέπει να πάει διακοπές, με την ασφάλεια ότι είμαστε στην Ευρωζώνη. Δεν κατάλαβα ο Πρωθυπουργός να έχει πρόθεση εκλογικού αιφνιδιασμού».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα