Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στον Μητσοτάκη

590_b451904fe57e2794a6beb259ba3e45aeΣχετικά με δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

O κ. Μητσοτάκης δεν είχε το ηθικό σθένος να αναγνωρίσει τις επιτυχίες, που έχει η Ελληνική Αστυνομία κατά το τελευταίο διάστημα. Επιλέγει να αντιμετωπίσει με μικρόψυχη και μικροπολιτική αντίληψη την πραγματικότητα.

Πέρα από τις οπισθοδρομικές αντιλήψεις τις οποίες κατά κόρον διακινούσε και διακινεί στο όνομα της δήθεν “τάξης και ασφάλειας”, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη είναι αυτό που αδιαφορούσε για την πραγματική ασφάλεια των πολιτών, παρά μόνο συσσώρευε προβλήματα σε γειτονιές της Αθήνας.

Ακόμη και σήμερα, δεν έχει την ικανότητα να επανεξετάσει βασικές αρχές σύγχρονης αντίληψης υπό τις οποίες λειτουργούν οι αστυνομικές υπηρεσίες προηγμένων χωρών, αλλά επιλέγει να σέρνεται πίσω από παρακμιακές και ξεπερασμένες αντιλήψεις των αποστράτων της Συγγρού. Μόλις τώρα διαπίστωσε ότι τα οχήματα της αστυνομίας είναι πεπαπαλαιωμένα!

Η κοινωνία έχει αναγνωρίσει το τεράστιο έργο της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας, η οποία πλέον παρέχεται με πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο, όπως άλλωστε έδειξαν και οι τελευταίες επιτυχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στα επιταχυνόμενα βήματα προς τα πίσω ή στη συμβολή για την εγκαθίδρυση σύγχρονων θεσμών, που υπηρετούν τους πολίτες.

Ανταπάντησε στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η Νέα Δημοκρατία

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πανικός από την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, που επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μετατραπεί σε άβατο για τους πολίτες, είναι φανερός.

Θα συνιστούσαμε στον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κάνει μια βόλτα, αν το αντέχει και μπορεί, στο κέντρο της πόλης και τότε θα αντιληφθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής βιώνουν την ασφάλεια “Α λα ΣΥΡΙΖΑ”».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα