Η αιφνιδιαστική επίσκεψη Κουρουμπλή στο ΑΤΤΙΚΟΝ -Άμεση αντικατάσταση των διοικητών

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στο Αττικό νοσοκομείο νωρίτερα σήμερα στις 13.00 το μεσημέρι είχε άσχημη κατάληξη για την διοικήτρια και την υποδιοικήτρια του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με χθεσινό δελτίο τύπου, ο υπουργός θα πραγματοποιούσε σήμερα επισκέψεις σε μονάδες υγείας της Δυτικής Αττικής.

Ωστόσο αντί να επισκεφθεί το γενικό νοσοκομείο Αγίας Βαρβάρας, όπως ήταν στο πρόγραμμα, τελικά, επισκέφθηκε το Αττικό νοσοκομείο, στο οποίο όμως δεν βρήκε ούτε την διοικήτρια ούτε την υποδιοικήτρια σε ημέρα μαλιστα γενικής εφημερίας.

Μετά από αυτό, και ύστερα από σύσκεψη με τους εργαζόμενους και συνομιλία με ασθενείς στο νοσοκομείο, ο κ. Κουρουμπλής ανακοίνωσε ότι θα αντικατασταθούν και οι δύο προϊσταμένες του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας.

Οι πληροφορίες θέλουν την διοικήτρια να έχει επίσημη καλοκαιρινή άδεια, υπογεγραμμένη μάλιστα και από την Περιφέρεια, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι συμβαίνει με την υποδιοικήτρια, η οποία, επίσης, φέρεται να έχει κάνει χρήση της κανονικής της άδειας. 

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Υγείας, ο κ. Κουρουμπλής μέχρι και αυτή την ώρα παραμένει ανένδοτος για την αντικατάσταση των δύο γυναικών, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν από το Υπουργείο Υγείας. 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα