ΗΠΑ:Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε κλαμπ του Ορλάντο-Τουλάχιστον 20 οι νεκροί

590_e5aa051a06ed1c921c87f16b269c5a27Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ μέσα σε ένα γκέι μπαρ στο Ορλάντο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βρέθηκε νεκρός μέσα στο κτίριο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με ένα μήνυμα της αστυνομίας στο Twitter υπάρχουν “πολλοί τραυματίες”. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι τραυματίες είναι από 7 μέχρι 20 και ότι ο δράστης κρατούσε ομήρους μέσα στο ναϊτκλάμπ, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε. Άγνωστο παραμένει το πόσα άτομα βρίσκονταν μέσα στον χώρο όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.

Ως περιστατικό εγχώριας τρομοκρατίας θεωρεί η αστυνομία του Ορλάντο την επίθεση ενόπλου μέσα στο γκέι μπαρ που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης ότι προχώρησε σε μια “ελεγχόμενη έκρηξη” έξω από το μπαρ, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους της ενέργειας αυτής.

Μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Κρίστοφερ Χάνσον, εξήγησε ότι στην αρχή νόμιζε ότι ήταν μουσική και μόνο στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς.

“Δεν είδα κανέναν από τους δράστες. Είδα μόνο ανθρώπους να πέφτουν. Ήμουν στο μπαρ για να παραγγείλω ένα ποτό, έπεσα κάτω, σύρθηκα για να βγω έξω. Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να βγουν από την πίσω πόρτα. Όταν έφτασα στον δρόμο είδα πολύ κόσμο και αίματα παντού”, αφηγήθηκε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα