Ηλ. Καματερός: Στελέχη της ΝΔ σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση με ακροδεξιά στοιχεία στα νησιά

kamaterosilias_2Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, κατηγόρησε, επίσης, τη ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την υλοποίηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. «Μα, αρκετοί από εσάς δεν αντιδρούσατε σε αυτό; Ποιος την έκανε τη συμφωνία και ποιος την πολέμησε;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σήμερα στη Βουλή, για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. κατήγγειλε ότι στελέχη της ΝΔ συμμετείχαν οργανωμένα σε κινητοποιήσεις, στα νησιά, σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση με ακροδεξιά στοιχεία.

Κατηγόρησε, επίσης, τη ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την υλοποίηση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. «Μα, αρκετοί από εσάς δεν αντιδρούσατε σε αυτό; Ποιος την έκανε τη συμφωνία και ποιος την πολέμησε;

Και τώρα μάς κατηγορείτε ότι δεν επιστρέφουν στην Τουρκία, δεν φεύγουν στην Ευρώπη. Εσείς τι κάνατε; Κλείνατε τα μάτια και τους παίρνατε από τις πλατείες- τα είπε και ο υπουργός- και τους γυρνάγατε από εδώ και από κει και ξαναγυρνάγανε, ενώ είχαμε πολύ χαμηλές ροές», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καματερός.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα