Ηθοποιός συγκέντρωσε 386.000 δολάρια για Σύρο πρόσφυγα

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων ηθοποιών της γενιάς τους στον πλανήτη. Η ιστορία ενός Σύρου πρόσφυγα άγγιξε την καρδιά του ηθοποιού Έντουαρντ Νόρτον ο οποίος ξεκίνησε μία εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα για αυτόν τον άνθρωπο.

Μέσω της ιστοσελίδας Crowdrise ο 46χρονος ηθοποιός παρακινεί τους ανθρώπους να δωρίσουν χρήματα ώστε να μπορέσει ο Σύρος πρόσφυγας να φτάσει στην Τροία του Μίσιγκαν.

Η ιστορία του Σύρου πρόσφυγα παρουσιάστηκε στο μπλογκ Humans of New York (Άνθρωποι της Νέας Υόρκης) την περασμένη εβδομάδα και πρόκειται για έναν επιστήμονα, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, που έχασε τη γυναίκα και την κόρη του σε μία βομβιστική επίθεση, ενώ ο ίδιος δίνει τη μάχη του κατά του καρκίνου του στομάχου, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Ο Νόρτον έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Είδα αυτή την ιστορία σε μια από τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες, Άνθρωποι της Νέας Υόρκης, και με συγκίνησε μέχρι δακρύων. Αυτός ο άνθρωπος έχει υποστεί σοβαρές απώλειες στη ζωή του που θα είχαν συντρίψει πολλούς ανθρώπους και όμως θέλει ακόμα με πάθος να έχει την ευκαιρία να συνεισφέρει θετικά για τον κόσμο». Ο ηθοποιός, μέχρι τώρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 386.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα