Εύσημα Καραμανλή σε Μητσοτάκη

gjciocjmΌπως αναφέρει χαρακτηριστικά το vima.gr: «Το άγριο σφυροκόπημα που έκανε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην κυβέρνηση  και προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα κυρίως όταν του είπε «αφού δεν μπορείτε να κυβερνήσετε, μία μόνο ωφέλιμη απόφαση μπορείτε να πάρετε. Να παραιτηθείτε», αναπτέρωσε το ηθικό των βουλευτών της ΝΔ.

Πρώτα απ΄όλα ήταν αυτό που ακούστηκε από τον Κ. Καραμανλή στις ορεινές θέσεις όπου βρισκόταν: «Απόψε ο Μητσοτάκης έγινε αρχηγός». Δεύτερο, τα θερμά χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα ενθουσιασμού της Ντόρας Μπακογιάννη μόλις ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την ομιλία του: «Είναι το κύτταρο της οικογενείας που δουλεύει, ρε παιδιά, ο Μητσοτάκης ήταν αχτύπητος», έλεγε και αποκάλυπτε ότι δεχόταν για τον αδελφό της συγχαρητήρια από βουλευτές όλων των κομμάτων πλην βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής»

Ο ενθουσιασμός που επικρατούσε ανάμεσα στους γαλάζιους βουλευτές συνεχίστηκε και στην Ολομέλεια με συνεχείς παρεμβάσεις και με συνθήματα του τύπου «Μουζάλας- Μουζάλας» από τους Αδωνι Γεωργιάδη, Σοφία Βούλτεψη, Ντόρα Μπακογιάννη, Γ. Κουμουτσάκο και Χαρ. Αθανασίου όταν μιλούσε ο Πάνος Καμμένος. Αλλά και στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ, όπου κερνούσαν σοκολατάκια και τρουφίτσες, παρουσία και της Αλεξίας Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα