Ερώτηση για τις offshore καταθέτει η ΝΔ

ÁÈÇÍÁ - ÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ ÅÊÐÑÏÓÙÐÏÕ ÔÕÐÏÕ ÔÇÓ ÍÄ Ã. ÊÏÕÌÏÕÔÓÁÊÏÕ (EUROKINISSI/ÃÏÕËÉÅËÌÏÓ ÁÍÔÙÍÉÏÕ)Θέμα χρόνου είναι η κατάθεση επίκαιρης επερώτησης από τη ΝΔ σχετικά με τη διάταξη για τις offshore, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος.

“Σας ενημερώνω ότι είναι θέμα ολίγου χρόνου, η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ., να καταθέσει επίκαιρη επερώτηση, προς τους συναρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, για το ζήτημα αυτό.

Ναι, θα γίνει, σήμερα (θα κατατεθεί), ο τίτλος της επίκαιρης επερώτησης, είναι «Σκανδαλώδης τροποποίηση της νομοθεσίας Πόθεν Έσχες από την κυβέρνηση», που δίνει δικαιώματα κατοχής εξωχωρίων εταιρειών, σε πολιτικά πρόσωπα, επομένως μεταφέρουμε το ζήτημα αυτό το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό” τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στο Βήμα Fm

“Κατέρρευσε με πάταγο το όποιο ή μάλλον το δήθεν, ο μύθος του ηθικού πλεονεκτήματος της κυβέρνησης, αλλά έχει και μια ουσία, γιατί γίνεται…υπάρχουν τρία ερωτήματα. Γιατί γίνεται; Για ποιους γίνεται, Τι αφορά; ” πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα