Επίθεση Τόσκα σε ΕΣΗΕΑ:«Σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της πολυθεσίας»

Meeting between the Minister of Interior, Minister of Maritime Affairs, the deputy Minister of Migration, the deputy Minister of Citizen Protection with the Minister of Interior of France Bernard Cazeneuve and the Minister of Interior of Germany Thomas de Maiziere, to discuss the issue of migration and refugees, in Athens, on Feb. 5, 2016 / Συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών, Ναυτιλίας, Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Bernard Cazeneuve και τον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Thomas de Maiziere, για να συζητήσουν το μεταναστευτικό, στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου, 2016

Επίθεση στην ΕΣΗΕΑ εξαπολύει ο αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών που τον είχε χαρακτηρίσει «στρατηγό-αρχισυντάκτη», για την επίθεση του σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ για τον τρόπο που κάλυπτε τα γεγονότα στην Ειδομένη.

Ο υπουργός στην απάντησή του κάνει λόγο για συντεχνιασμό και επίδειξη πατρωνίας και καταλήγει με το ειρωνικό σχόλιο «σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της …πολυθεσίας!».

Η απάντηση του υπουργού: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απάντησε τα παρακάτω στην χθεσινή ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ: «Τόλμησα να κάνω κριτική σε δημοσιογράφο της ΕΡΤ, γιατί σε εκπομπή ενημέρωσης στην οποία έτυχε να είμαι προσκεκλημένος, μετέδιδε, όπως η ίδια είπε, φημολογίες και όχι γεγονότα.

Οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν την πραγματική αφορμή της κριτικής μου, μου επιτέθηκαν ότι τάχα “θέλω να κάνω τον αρχισυντάκτη” ενώ είμαι στρατηγός, ότι “κάνω τους δημοσιογράφους σάκο του μποξ” και άλλα παρόμοια ηχηρά.   Θλίβομαι γι αυτό το χαμηλό επίπεδο συντεχνιασμού και επίδειξης πατρωνίας, κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ. Το ότι θέλετε να μου στερήσετε και το δικαίωμα κριτικής, είναι ένας αντάξιος στόχος σας.

Κατά τα άλλα, σας συγχαίρω για τους νικηφόρους αγώνες σας εναντίον της διαπλοκής και της …πολυθεσίας!».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα