Επίθεση της αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης

boles-nd-pasok-kata-suriza-gia-kathestwtiki-antilipsi.w_lΣτην αντεπίθεση κατά της κυβέρνησης προχώρησαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις βολές του Μαξίμου κατά ΜΜΕ για τη φημολογία σχετικά με την διαψευσθείσα παρουσία υπουργών στο φονικό ταχύπλοο της Αίγινας.

Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «αυταρχική νοοτροπία» και «καθεστωτική αντίληψη».

ΝΔ: Στοχοποιούν δημοσιογράφους

«Η στοχοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων για την έκφραση προσωπικών τους απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δείγμα της αυταρχικής νοοτροπίας του και ειδικότερα για το πως αντιλαμβάνεται την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Για τη Νέα Δημοκρατία είναι θέμα αρχής να υπερασπίζεται – και θα συνεχίζει να υπερασπίζεται – με αποφασιστικότητα το δικαίωμα όλων των πολιτών και όλων των δημοσιογράφων να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, είτε είναι αρεστή, είτε δυσάρεστη».

Λοβέρδος: Αντιδημοκρατικός τρόπος

«Η στοχοποίηση από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφων για την κριτική που άσκησαν στον υπουργό ναυτιλίας αποτελεί απόδειξη της καθεστωτικής αντίληψης της σημερινής ευκαιριακής πλειοψηφίας, αλλά και αποκαλύπτει τον αντιδημοκρατικό τρόπο που αντιλαμβάνονται γενικότερα τα ΜΜΕ, τις αδειοδοτήσεις κοκ. Κάθε μέρα γίνεται και περισσότερο σαφές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται στον προηγμένο κόσμο την δημοκρατία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα