Δ.Παπαδημούλης:Ανώνυμες διαρροές προσπαθούν να τορπιλίσουν το κλίμα της διαπραγμάτευσης

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε ανώνυμες διαρροές που προσπαθούν να τορπιλίσουν το κλίμα της συζήτησης και της διαπραγμάτευσης για όσα απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση» σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fmpapadimoulis

Πρόσθεσε ότι «όλοι οφείλουν να τοποθετηθούν επίσημα και υπεύθυνα».

«Η κυβέρνηση θέλει να ολοκληρωθεί έγκαιρα και πετυχημένα η πρώτη αξιολόγηση χωρίς καθυστερήσεις» επεσήμανε ο κ. Παπαδημούλης

«Διαπιστώνω στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι δεν τα έχουν βρει ακόμα πλήρως το Eurogroup με το ΔΝΤ ούτε για το πόσο και πως ακριβώς θα είναι ουσιαστική η ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, όπως επίσης δεν τα έχουν βρει και στην σειρά των γεγονότων» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης .

Ο κ. Παπαδημούλης έστειλε μήνυμα και στο εσωτερικό της χώρας λέγοντας ότι «όσοι ασκούνται με το σπορ της κινδυνολογίας και της καταστροφολογίας καλό είναι να το εγκαταλείψουν.»

Αναφερόμενος στην ΝΔ σημείωσε ότι «σύντομα θα τελειώσει ο μήνας του μέλιτος για την νέα ηγεσία της ΝΔ» ενώ την χαρακτήρισε την ηγεσία της «πολύ πιο ευάλωτη από όσο την εμφανίζουν κάποιοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα