Δ.Βίτσας: Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα

«Παλεύουμε πολύ ενεργητικά για να κλείσει η αξιολόγηση το Φεβρουάριο» διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Βίτσας

«Δεν πρόκειται να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας για την απαίτηση εκ μέρους του ΔΝΤ για θεσμοθέτηση συγκεκριμένων δημοσιονομικών μέτρων για μετά το 2018.

«Βρισκόμαστε σε μια μάχη με δυσκολίες… Έχουμε αναλάβει ευθύνη και καθήκον. Eίμαστε στη μάχη αφοσιωμένοι και στοχοπροσηλωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά, επιμένοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

«Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, και είναι καθαρό ότι για μένα δεν μπορούν να θεσμοθετηθούν τώρα. Δεν πρόκειται να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά . O Πολ Toμσεν δεν ‘‘έπεσε μέσα’’ σε καμία εκτίμηση» τόνισε ο υπουργός. «Δεν γίνεται να ζητούν νέα μέτρα κάθε φορά που γίνεται αξιολόγηση» πρόσθεσε.

«Παλεύουμε πολύ ενεργητικά για να κλείσει η αξιολόγηση το Φεβρουάριο» διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο πακέτο παροχών: «Εμείς έχουμε ενεργοποιήσει το ‘’δότη’’ όχι τον κόφτη, και μπορεί να τον επανενεργοποιήσουμε. Η σκέψη μου είναι ότι ένα τμήμα του πρωτογενούς πλεονάσματος να επιστραφεί στους πολίτες» ανέφερε, υπενθυμίζοντας ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει προτείνει 1% του πρωτογενούς να πηγαίνει στους πολίτες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα