Δρίτσας εναντίον Βαρβιτσιώτη:«Θα όφειλε να είναι σεμνότερος»

dritsasΑπάντηση στον βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

«Ο κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έχει ζητήσει και στο παρελθόν την παραίτησή μου για τους ίδιους λόγους. Τον παραπέμπω στην τότε απάντησή μου (15/5/2015), η οποία ισχύει και σήμερα. Θα όφειλε πάντως, να είναι σεμνότερος, αφού όλοι γνωρίζουν ότι, αυτή η Κυβέρνηση δεν αναλώνεται στο δημοφιλές για την παράταξή του σπορ, της νομής της εξουσίας, αλλά δίνει καθημερινή μάχη για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, από τις συσσωρευμένες καταστροφικές συνέπειες μιας 5χρονης πολιτικής», σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Όπως γνωστοποίησα εχθές, αργά τη νύχτα, έχω ζητήσει από το ΤΑΙΠΕΔ όλα τα στοιχεία, σχετικά με την πώληση. Όταν τα παραλάβω, θα τοποθετηθώ. Αυτό, για μένα, σημαίνει πολιτική αξιοπρέπεια χωρίς τεχνάσματα φθηνής πολιτικής», τόνισε ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Όσο για την προσποίηση ότι, δεν γνωρίζει για ποιο πραγματικό λόγο δεν εμφανίστηκαν περισσότεροι υποψήφιοι επενδυτές, ούτε γνωρίζει, ποιος φταίει για τη οικονομική κατάσταση της χώρας, επιβεβαιώνει ότι, και από τη θέση του Υπουργού Ναυτιλίας για ενάμιση χρόνο και 1 χρόνο στη θέση υπεύθυνου τομέα Ναυτιλίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν έμαθε ότι, όσο πιο πρόχειρα σκέπτεται κανείς, τόσο μεγαλύτερη αισθάνεται την ανάγκη να μιλάει», υπογράμμισε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα