Διευρυμένη σύσκεψη στο Μαξίμου

κατάλογοςΜε την παρουσία στενών συνεργατών του καθώς και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου, από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης (16/3/2016) έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Ο πρωθυπουργός θα έχει να σταθμίσει εκτός από τις όποιες εσωτερικές αντιδράσεις μπορεί να υπάρχουν και αυτή του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, θέση στην οποία επιμένει μέχρι και σήμερα.

Το παρών στο «μίνι» κυβερνητικό συμβούλιο αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ άγνωστο ακόμα παραμένει αν θα παραστεί και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας.

Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα ο Πάνος Καμμένος

Αδιάλλακτος στη θέση του περί παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες» εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», προσθέτοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα