ΔΗΜΑΡ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μιντιακή ολιγαρχία

dimar«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπεύθυνος για ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια»

Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ «να προσαρμοστεί στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα και να αφήσει στην άκρη τις ρεβανσιστικές ενέργειες και τις εμμονές για συγκεκριμένο αριθμό 4 τηλεοπτικών αδειών», απηύθυνε με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ

«Στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι απαιτούνται νέοι κανόνες που να διασφαλίζουν την διαφάνεια και κυρίως απαιτείται να μπει οριστικά τάξη σε μία άναρχη κατάσταση. Αποδεικνύεται όμως καθημερινά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μία νέα μιντιακή ολιγαρχία» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

Στη συνέχεια τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπεύθυνος για ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια με αρνητικές συνέπειες στον πλουραλισμό της ενημέρωσης και στην ανεργία», αποδεικνύοντας «ότι είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της Ν.Δ., η οποία προκάλεσε το μαύρο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση». «Σήμερα, ο ρόλος του κράτους είναι να βάλει ένα νέο πλαίσιο κανόνων που να εξασφαλίζει τον υγιή ανταγωνισμό και όχι να επιτελέσει τον ρόλο της αγοράς οδηγώντας σε κλείσιμο τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αλλιώς για το ενδεχόμενο μαύρο σε κανάλια και για την δημιουργία εκατοντάδων νέων ανέργων, ο υπεύθυνος θα έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα