Γ. Μπαλάφας: Επαφή με την κοινωνία, αγάπη για τον κόσμο, πολλή δουλειά και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο

mpalafas-aixmes-gia-tous-lalistatous-upourgous-w_hrΕπαφή με την κοινωνία, αγάπη για τον κόσμο, πολλή δουλειά και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, είναι η συνταγή για να επιτύχει στο έργο της το νέο κυβερνητικό σχήμα, υπογράμμισε ο Γιάννης Μπαλάφας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με αφορμή τον ανασχηματισμό.

Ειδικότερα, ο τέως υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και νυν υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τα εξής:

 

«Ανά διαστήματα είθισται ο πρωθυπουργός, με βάση την προηγούμενη εμπειρία, να εκτιμά τα θετικά και τα αρνητικά της κυβέρνησής του και να παίρνει μέτρα για τον ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, είτε στη δομή του (νέα υπουργεία, συγχωνεύσεις, κατατμήσεις) είτε σε επίπεδο μετακινήσεων και αλλαγών προσώπων. Σε αυτήν τη φάση είχε μαζευτεί αρκετή εμπειρία για να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο οι κυβερνητικές υποχρεώσεις. Τα καινούρια μέτρα τόσο σε επίπεδο δομής των υπουργείων όσο και σε επίπεδο προσώπων θα δοκιμαστούν στην πράξη και έχουν όλες τις δυνατότητες για βελτίωση της δουλειάς μας.

 

Με τη βασική προϋπόθεση να υπάρχει επαφή με την κοινωνία, αγάπη για τον κόσμο, πολλή δουλειά και ενδιαφέρον για τον άνθρωπο από τον κάθε κυβερνητικό παράγοντα.

 

Σε προσωπικό επίπεδο, φεύγω από ένα υπουργείο, το υπουργείο Εσωτερικών που αγάπησα, από την οικογένεια της αυτοδιοίκησης με την οποία συνδέθηκα, για να αναλάβω την ευθύνη μαζί με τη κυρία ευθύνη του υπουργού, του κ. Μουζάλα, στο πολύ ευαίσθητο θέμα του μεταναστευτικού και προσφυγικού, το οποίο θα παλέψουμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα