Γ. Μαυρωτάς: «Ούτε λέξη ο ΣΥΡΙΖΑ για το “μαύρο ταμείο” του κ. Παππά»

giorgos-maurotasΟ βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς, σχολιάζοντας την κατάθεση του υπεύθυνου οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Δαρειώτη στην Εξεταστική Επιτροπή, δήλωσε: «Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις παλαιοκομματικές πρακτικές δανεισμού που εφηύραν και τίμησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Απλώς δεν έχει προλάβει να υπερχρεωθεί όπως εκείνοι.

Τα τελευταία χρόνια ενώ αυξάνονται τα έσοδα του ΣΥΡΙΖΑ (περισσότερες εισφορές βουλευτών και μεγαλύτερη κρατική επιχορήγηση), μειώνονται σημαντικά τα ποσά αποπληρωμής των δανείων του. Με τον σημερινό ρυθμό η αποπληρωμή των δανείων του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σε περίπου 20 χρόνια. Λιγότερα μεν από τα πολλαπλάσια χρόνια που θα χρειαστούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλά… καθυστερήσεις της ίδιας λογικής.

Ερωτηματικά προκαλεί η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις για την ‘’μαύρη’’ χρηματοδότηση ιστοσελίδας από τον κ. Παππά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο διαχειριστής της, κ. Άρης Δαβαράκης. 1.500 ευρώ κάθε μήνα επί περισσότερο από δύο χρόνια είναι ένα ποσό που φτάνει στα 40.000 ευρώ. Και ποιος βέβαια να πιστέψει ότι ήταν το μόνο σάιτ που χρηματοδοτούσε τα χρόνια αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του κ. Δαρειώτη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αγνοεί το θέμα και η άρνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει ο κ. Δαβαράκης ως μάρτυρας στην επιτροπή ενοχοποιεί πάντως ακόμη περισσότερο τον κ. Παππά που έχει υποδειχθεί ως ο άνθρωπος που κατέβαλε τα ‘’μαύρα’’ ποσά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα