Γκαμπάλα-Παναθηναϊκός (19.00, OTE Sport 1, Onsports)

paoΑγώνας υψηλού κινδύνου έχει χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στο «Μπακτσέλ Αρίνα», καθώς τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων με την δολοφονία του δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγεφ, λίγες μέρες μετά τον αγώνα της Γκαμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την εμπλοκή του αρχηγού της Αζέρικης ομάδας με την υπόθεση, έχουν δυναμιτίσει το κλίμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αναστασίου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας στη διάθεση του τους: Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Μαρινάκη, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτ, Καρέλη, Νίνη, Λουντ, Καλτσά και Τελάντερ.

H πιθανότερη ενδεκάδα είναι :Ο Λουκ Στιλ  κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βέμερ, στο κέντρο της άμυνας,ο Ταυλαρίδης και ο Κουτρουμπής, ενώ υπάρχει δίλημμα για τη θέση στα αριστερά, με τον Χουχούμη και τον Νάνο να δίνουν τη δική τους «μάχη».

Η τέσσερις του κέντρου θα είναι οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς και Νίνης, ενώ μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Νίκος Καρέλης ή ο Μλάντεν Πέτριτς.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα