Γεροβασίλη:«Την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση»

gerovasili

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», υπογράμμισε πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η κ.Γεροβασίλη ξεκαθάρισε «Η φημολογία αλλά και οι σκέψεις υπουργών για νέα μέτρα δεν σημαίνει πως είναι θέσεις της κυβέρνηση»και πρόσθεσε «Ο πρωθυπουργός δεν απαγόρευσε στους υπουργούς να μιλούν για θέματα της αρμοδιότητάς τους. Βρισκόμαστε σε έναν διάλογο για την εφαρμογή των νέων μέτρων και με αυτή την έννοια, όπως είπε, ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να δίνει απαντήσεις», ενώ συνέχισε, σχετικά με το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση: «Γίνεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το ισοδύναμο για το άδικο μέτρο».

Παράλληλα,υπογράμμισε  πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου. «Την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αναφορικά  με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, ξεκαθάρησε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει αυτό που θα οδηγήσει σε ένα καθαρό και διάφανο τοπίο δηλώνοντας πως πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Τέλος, ανέφερε πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για της τηλεοπτικές άδειες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα