Β.Λεβέντης:Θέμα συνείδησης κάθε βουλευτή είναι το αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο

hfdfhgΘέμα συνείδησης κάθε βουλευτή είναι το αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής πως «Την οικουμενική την εμποδίζουν 6 θερμοκέφαλοι στη Ν.Δ. που λένε του Μητσοτάκη «άφησέ τους να καταρρεύσουν» και άλλοι 6 θερμοκέφαλοι που λένε στον Τσίπρα «60 χρόνια κάναμε να έρθουμε στην εξουσία»».

«Εγκληματείτε αν δώσετε ψήφο σήμερα», είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Αν θεωρείτε ανώτερο τη δόση από το υποθηκευτεί όλη η δημόσια περιουσία, ψηφίστε το. Είναι θέμα συνείδησης κάθε βουλευτή».

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ως πληροφορία του ότι «τον «κόφτη» και το υπερταμείο το συνέταξαν το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι και η Ελλάδα δεν άλλαξε ούτε ένα νι ούτε ένα σίγμα».

Επίσης σχολίασε την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Χάρηκα που λύθηκε το πρόβλημα της Ελλάδος από τον κ. Μητσοτάκη. Θα πετύχει 2% πλεόνασμα συν 4% ανάπτυξη, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Ο κ. Λεβέντης απάντησε και στο ΚΚΕ που χαρακτήρισε την Ένωση Κεντρώων ως μνημονιακό κόμμα…

«Να τους ενημερώσω ότι η Ένωση Κεντρώων δεν είναι μνημονιακό κόμμα και πρεσβεύει την άποψη ότι αν είχαμε κόψει τις παθογένειες από το 2009 θα είχαμε προλάβει το κακό, όπως η Ιταλία και η Ισπανία που δεν μπήκαν σε μνημόνια. Το έγκλημα το έκανε ο Κώστας Καραμανλής που έκανε εκλογές για να δραπετεύσει και να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Γ. Παπανδρέου», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε: «Η άποψή μας είναι και τώρα αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις θα αποκτήσουμε αξιοπιστία. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα το αντιμετωπίσει μία άλλη Βουλή και μία άλλη κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα