Βούτσης:Προκαλεί μεγάλα ερωτήματα το ύφος της ωμής παρέμβασης στο εσωτερικό της χώρας

voutsisΠροκαλεί μεγάλα ερωτήματα το ύφος και η απολυτότητα με την οποία επιχειρείται η ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας, δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ερωτηθείς για την επιστολή της Κομισιόν στον υπουργό Οικονομικών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΑΤ κ. Γεωργίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει «αμφιλεγόμενο πρόσωπο» τον κ. Γεωργίου, λέγοντας ότι ταυτόχρονα με τη θέση του ως επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ ήταν και υπάλληλος του ΔΝΤ για να συμπληρώσει τα συντάξιμά του χρόνια. Αναφορικά με την επιστολή της Κομισιόν, τη χαρακτηρίζει ανοικτή και εκτός ορίων υποστήριξη στον Αν. Γεωργίου.

Για τον επικείμενο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο πρόεδρος της Βουλής δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι θα δοθούν 4 άδειες και επικρίνει όσους μέμφονται την κυβέρνηση, καθώς όπως λέει δεν αναλογίζονται ότι επί 20 χρόνια υπήρξε ένα παράνομο πεδίο.

Ερωτηθείς για τυχόν πρόωρες εκλογές αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τέλος, μιλώντας για τις γερμανικές αποζημιώσεις υπογραμμίζει ότι «η γερμανική πλευρά πρέπει να τακτοποιήσει, κάποτε, τους λογαριασμούς της με το παρελθόν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα