Βούτσης:«Δεν υπάρχει μέλλον για την Ευρώπη όσο οι συνταξιούχοι βιώνουν τον κίνδυνο να μη μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια»

voutsΟ Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης υποδεχόμενος τον Γάλλο πρόεδρο,πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του προς το σώμα,δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός τον υποδέχεται ως εταίρο και φίλο της χώρας.

«Η παρουσία σας και οι δημόσιες τοποθετήσιες σας πιστοποιούν τις σχέσεις των χωρών μας.Η χώρα μας βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια σε μια δίνη με επίκεντρο την κρίση χρέους που έχει δημιουργήσει δραματικές συνέπειες και λόγω των λαθεμένων επιλογών που στο όνομα της ανάγκης για μείωση του χρέους έγιναν και είχαν ως αποτέλεσμα την αύξησή του» ανέφερε.

Επίσης ο κ. Βούτσης τόνισε ότι η Βουλή μέσα από το νομοθετικό της έργο προσυπογράφει τις αρχές της αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.

«Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού ιδιαίτερα οι νέοι και άνεργοι έχουν κάνει μεγάλες θυσίες  χωρίς να το επιλέξουν. Δεν υπάρχει μέλλον για την Ευρώπη και τη χώρα μας όσο απειλούνται με πλειστηριασμό τα σπίτια, όσο οι συνταξιούχοι βιώνουν τον κίνδυνο να μη μπορούν να ζήσουν με   αξιοπρέπεια» είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα